В интерес на гражданите

За мен беше голяма отговорност да ръководя своя роден град и общината през тези 4 години. Въпреки всички трудности и препятствия по пътя, смятам, че успях да покажа на всички Вас, че имам както волята, така и амбицията и борбеността, с които да направя промяната възможна.

Всяко мое решения се е основавало на опита и принципите, които притежавам, както и на това – да бъде в интерес на жителите на община Тетевен.

Вярвам, че положителното развитие на нашата община трябва да продължи и в следващия управленски мандат. Затова заставам пред вас, гражданите на община Тетевен, спокойно и уверено, за да поискам отново вашето доверие. Защото заедно постигнахме много. Положихме основите на много положителни инициативи и промени, които очаквахте от десетилетия. Защото трябва да гледаме напред и с много желание и здрава работа да продължим започнатото.

Благодаря Ви за оказаното доверие!

Надявам се, че на 27 октомври ще получа отново вашето доверие, отново заедно ще застанем зад каузата Тетевен, за да продължим да градим нашата община и да я направим достоен дом за нашите деца!


Изберете година, за да видите повече от това, което се случи в общината през последните четири:

2016 | 2017 | 2018 | 2019