Поздравителен адрес от д-р Мадлена Бояджиева по случай Деня на възрастните хора

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Приемете моите сърдечни поздрави по случай Деня на възрастните хора! Позволете ми да засвидетелствам своето уважение към Вашия достоен жизнен път, изпълнен с отговорност и всеотдайност!

Навършвайки една определена възраст, човек достига един голям връх в личен и професионален план и от там като на длан вижда целия си живот. Всяка такава възраст си има своята прелест! Отминалите години не са само трудности и загуби, а преди всичко опит и мъдрост. Дни, изпълнени с ясен поглед над всичко, случило се във времето!

През изминатия път Вие сте се научили да цените красивото и стойностното в живота, даровете му, обичта. Неща, които са от голямо значение за израстването на духовната личност у младите.

Благодаря Ви за това, че пазите топлината в домовете, където да се завръщат нашите деца и внуци! Благодаря Ви, че съхранявате и предавате семейните традиции и устои, макар и времената да са се променили! Благодаря Ви, че Ви има сред нас, за да ни напомняте, че не е най-важно колко дълъг е пътят ни и колко са на брой годините, а любовта и добротата, които сме раздали във времето!

Желая Ви дълъг и пълноценен живот, изпълнен със здраве, топлота и признателност!

С уважение:

Д-р Мадлена Бояджиева

КМЕТ НА ОБЩИНА ТЕТЕВЕН