Д-р Мадлена Бояджиева бе гост на тържествата по връчване на дипломите за средно образование на випуск 2020

На 26-ти юни дванадесетокласниците от випуск 2020 година от трите тетевенски гимназии – СУ ,,Георги Бенковски“, ПГ по СЕУ и НПГГСД ,,Сава Младенов“, получиха своите дипломи за завършено средно образование. Тържественото им връчване се състоя при спазване на необходимите противоепидемични мерки.

Общо 109 ученика прекрачиха прага на училищата в Тетевен за последен път и се впуснаха смело в своето пътешествие, наречено живот. С мили думи, изпълнени с благодарност, те се разделиха със своите учители, напътствали ги през последните години.

Гост на тържествата беше д-р Мадлена Бояджиева – кмет на Община Тетевен, която отправи своя поздрав към абитуриентите: „За мен беше чест и огромно удоволствие да присъствам днес на тържественото връчване на дипломите на дванайсетокласниците от випуск 2020 година в средно училище ,,Георги Бенковски“ и в Националната гимназия по горско стопанство и дървообработване ,,Сава Младенов“ в Тетевен. Скъпи зрелостници, пожелавам ви да крачите смело напред по пътя към успеха и да сбъдвате мечтите си! Да цените и улавяте възможностите, които се появяват пред вас! Бъдете разумни и пазете това, което притежавате – младост, сила, свобода! Поемайки в различни посоки, не забравяйте корените си, родното място и своето училище. И не на последно място, не забравяйте учителите си, благодарете им искрено и с обич за това, че са вървели редом с вас, защото те заслужават поклон!

От сърце ви желая успехи във всички добри и смели начинания, които ви предстоят!

На добър час!“