Д-р Мадлена Бояджиева в Глогово: 284 хил. лв. бяха заложени в инвестиционната програма за селото през 2019г.

Само за тази година в село Глогово бетонирахме две улици. Изградихме детска площадка, обновихме изцяло спортния салон към училището, подготвена е и площадката за асфалтиране. По проект по ПУДООС направихме кът при паметника до училището. Защото всички деца заслужават да се чувстват добре, независимо колко е голямо населеното място, в което живеят. Това каза д-р Мадлена Бояджиева – кандидат за кмет на община Тетевен за втори мандат от ПП ГЕРБ на срещата в село Глогово.

Глогово е едно прекрасно село, а инициативността на местните жители може само да ме радвам. Селото е известно и зад Океана, защото всяка година тук идват туристи от Америка, за да се запознаят с местния бит и фолклор, отбеляза д-р Бояджиева.

В инвестиционната програма за 2019 г. бяха заложени 284 хил. лв. за село Глогово, а през последните четири години се извършиха редица ремонти. Ремонтираха се улиците ,,Христо Кърпачев“, ,,Водна“, ,,Георги Бенковски“, ,,Иван Вазов“, ,,Христо Смирненски“ и др. В момента се подготвя и стартирането на строителните дейности по изграждане на напорен резервоар в Глогово, защото проблемът с водата в селото е трябва да бъде разрешен.

Работих интензивно през целия си мандат, за да се реализират днешните проекти, за да се ремонтира инфраструктурата в общината, за да се разрешат част от проблемите, натрупани през последните поне 20 години, коментира д-р Бояджиева.

Разбира се имало е и критика по някои въпроси и аз съм доволна от това, особено, когато тази критика е била градивна, защото гражданите трябва да са коректив на местната власт. Вярвам, че посоката, която зададохме е вярната, правилната. Призовавам ви да гласувате на 27-ми октомври и положителната промяна за Глогово и за цялата община да продължи, подчерта д-р Бояджиева.

На срещата бяха представени и Програмата за управление на община Тетевен мандат 2019 – 2023 г., листата с кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ и кандаидата за село Глогово от ПП ГЕРБ – Алдин Алдинов.