Д-р Мадлена Бояджиева се срещна с жителите на Рибарица

Д-р Мадлена Бояджиева и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ направиха две срещи с жителите на курорта Рибарица – в долния и в горния край.

„Доволна съм от откритите и ползотворни разговори с хората от селото. Те изразиха своето задоволство от новия облик на улица ,,Даковото“. Специална благодарност за ремонта на тази улица получих и от бившия национал по футбол и чест посетител на Рибарица Мартин Зафиров. Улицата е с дължина около 1 км. и не беше основно ремонтирана близо 30 години“, каза д-р Бояджиева.

Основно ремонтирахме и покрива на училището по проект ,,Красива България“ на обща стойност 78 527,00 лв., а през 2018 г., извършихме основен ремонт на ул. ,,Вежен“ и ул. ,,Христо Ботев“ и текущи ремонти на улици, отводнителни канавки. Изградихме нови автобусни спирки, а преди две години бяха изградени и две подпорни стени в местността ,,Заводна“, допълни още д-р Бояджиева.

Тя подчерта, че: „Днес децата на Рибарица имат и модерна детска площадка по проект на ПУДООС. Започна ремонтът и на пътя Рибарица – Тетевен, за което отново изказвам благодарност към зам.-министър Николай Нанков и към председателя на УС на АПИ – Георги Терзийски.“