Д-р Мадлена Бояджиева пред жителите на кв. „Мрамор“: През изминалите четири години в този квартал бяха извършени редица строителни дейности

Д-р Мадлена Бояджиева, заедно с кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ, се среща с жителите на кв. ,,Мрамор“ в Тетевен.

Проведоха се разговори за трудностите и постигнатото през изтичащия мандат, за предизборната програма на д-р Бояджиева и за най-важните за града и общината проблеми, които предстои да бъдат решени.

„През изминалите четири години в този квартал бяха извършени редица строителни дейности. Беше ремонтирана част от ул. ,,Димитър Благоев“, водеща към общинската болница, като беше сменен водопровода, подменени тротоарите, а участъкът от улицата – преасфалтиран, подчерта д-р Бояджиева.

Реализирахме с европейски средства и проект за рехабилитация на ул. ,,Здравец“, която бе изцяло обновена. Други улици в квартала, включени в инвестиционната програма през мандата бяха ,,Илия Темелски“, ,,Станьо Койчев“ и ул. ,,Калена плоча“. В момента се изгражда и детска площадка, каза още д-р Бояджиева.